Megváltozott versenyfeltételek – május 3.

Galopp idomárok, figyelem!
A MAFE azon javaslattal fordult a Versenyszervező felé, hogy a 2015. május 3-i Majális Díjat gyepen rendezze meg. Ennek oka, hogy a hároméves telivérek minél jobban felkészülhessenek a Derbyre, ebben nyújthat segítséget a futam gyepre történő áthelyezése.
A Versenyszervező részéről igen fontos szempont a gyep pálya megfelelő minősége és annak folyamatos biztosítása a versenyzők számára. Így a MAFE alternatív javaslatának megfelelően, a szintén május 3-ra kiírt FEGENTRI – Amatőrverseny Hendikepet a szintetikus futófelületre helyezi át, a Majális Díj pedig 1800 méteres távon, gyepen kerül lefutásra, megváltozott teherfeltételekkel. A MAFE hangsúlyozta, hogy a szintetikus pálya jelenleg Közép- Európai szinten is kiemelkedő minőségű, így tökéletesen megfelelő a FEGENTRI – Amatőrverseny szakmai elvárásainak.
A fentiekre hivatkozva a Versenyszervező a versenyfeltételeket az alábbiak szerint módosítja:
IV. MAJÁLIS DÍJ (V. kat.) (gyep pálya!!!) 1800 m (!!!)
430.000 Ft.
Bármely évben 245.000 Ft. értékű versenyt nem nyert 3 és idb. lovaknak
Teher: 3é 54 1/2, 4é 61 1/2, 5é és idb. 62 kg. (!!!)
A továbbiakban változatlan.
VI. FEGENTRI – AMATŐRVERSENY HENDIKEP (III. o.) (szintetikus pálya!!!)
A továbbiakban változatlan.
* * *
Ezúton is felhívjuk a trénerek figyelmét a Kincsem parki ingyenes tréninglehetőségre minden csütörtökön 10-14 óra között, hangsúlyozva, hogy csak a szintetikus pályán lehet edzeni, a gyep pálya kizárólag a versenyeken valamint a kétéves kvalifikációkon használható.

 

Forrás: kincsempark.com

Kiegészítésként az általunk küldött két levél:

level smulovics 001level pecsi 001