Esélylatolgatás 2017.4.23-ra

I.
Golem ezen a távon közelebb végezhet. Papírsárkány, ha elsőre topot fut, küzdhet a győzelemért. Canberra ügyes lovasával már elsőre is helyen végezhet. Impius friss forma, a sampionnal nyerhet. Lisema talán ezen a távon megindul. Kökény átlagával pénzért futhat. La Kena további javulással megszorongathatja a favoritot. Orkán régrn látott lovasával meglepetést okozhat.
Impius – La Kena – Papírsárkány – Canberra
II.
Di Mo ráduplázhat pozsonyi győzelmére. Pokolfajzat másodikra küzdhet a győzelemért. Red Price Gift nyári topjával nyerhet. Seeking Approval lehet a legnagyobb ellenfele. Babérrózsa elsőre mutatkozott, itt azonban nehezebb a helyzete. Pannonstar DL megszaladhat.
Di Mo – Red Price Gift – Seeking Approval – Pokolfajzat
III.
A Millenniumi díjra nevezett Duck of Gibraltar-nak itt győznie kéne, ha ott is eredményesen szeretne szerepelni. Zanyetta másodikra sokat jöhet előre. Baltimore friss forma. A majd egy évet kihagyó Flying Lesson-nak szüksége lehet erre a versenyre. Uccellino ebben a társaságban korrigálhat. Babilonia másodikra már nyerhet. Ha Bigfoot tovább javul, akkor ráduplázhat. Csodafi elsőre is jól futott, itt is dobogóra állhat.
Babilonia – Bigfoot – Csodafi – Uccellino
IV.
Merzad gyengébbek közé került, korrigálhat. Origami ezen a távon már nyerhet. Oscar másodikra sokkal jobb lehet. Almabor zsokéval korrigálhat. Ballada friss forma. Trentino hendikepben tovább jöhet előre. Shakespeare közeli esély. Sambo nyerő formájával meglepetést okozhat.
Origami – Almabor – Ballada – Oscar
V.
Maximum Joy a lovasengedménnyel kimondottan jó sansz. Magic de Paris elsőre nagyon messze volt, javulása várható. Chickawa ráduplázhat könnyű sikerére. Mákszem pénzért futhat. Rebellis másodikra sokat jöhet előre. Humanic a túlsúly ellenére küzdhet a győzelemért.
Maximum Joy – Humanic – Chickawa – Rebellis
VI.
Szerencse lovag könnyű lovaglás és papíron is jól áll. Riviered’Or ráduplázhat. Filealanglaise erre a távra futotta a jobb formáit, elsőre is futhat jól. Bandavezér bevezethet. Strawberry friss forma, első hendikepjében elveszítheti nyeretlenségét. Welana a klasszisok között nem élt meg, nyerő számával küzdhet a győzelemért. Celeburdi nyerő formájával küzdhet egy dobogós helyezésért. Stefánia közeli esély. Married ezen a távon tovább jöhet előre. Naruto-nak van olyan száma, amivel meglepetést okozhat.
Strawberry – Szerencse lovag – Welana – Filealanglaise
VII.
Liberty Love topsúlya ellenére küzdhet a győzelemért. Brilliance az Ürményi díj után ezt a versenyt is megnyerheti. Lokomotív megkímélt ló volt kétévesen, ha ezt meghálálja, nyerhet.
Avantgard elcsípheti a dobogó alját, ha favoritok közül az egyik forma alatt fut. Császárné szerencsésebb versenyben meglepetést okozhat.
Lokomotív – Brilliance – Liberty Love – Avantgard
VIII.
Meriva egy osztályt visszalépett, friss formája elég lehet a győzelemhez. Roxanne-ba kellhet ez a verseny. Sir Huru elsőre nem volt az igazi, hendikepben korrigálhat. Katei’s Kiss ezen a távon már futhatja a topját. Pannon Prince ráduplázhat. Vareliana első hendikepjében pénzért futhat. Taco Boy ezen a távon „tonnákat” jöhet előre, dobogóra állhat. Vanília jó starttal eredményesebb lehet. Bistry friss forma. Dinamitrúd kihasználhatja kedvező beállítását és itt már nyerhet.
Dinamitrúd – Meriva – Taco Boy – Bistry