Esélylatolgatás 2017.4.30-ra

I.
Ranavalona topjával nem állna nehéz feladat előtt. Sky Diver folytathatja sikerszériáját. Oyabun-ban már van két verseny, Linekkel küzdhet egy dobogós helyezésért. Zabpehelytől többet vártunk, másodikra korrigálhat. Sunnykid momentum nélkül futott. Blokád nyerő számával küzdhet a győzelemért. Baltimore pénzért futhat.
Sky Diver – Blokád – Oyabun – Ranavalona
II.
Kulafumbi elcsíphet e pénzes helyezést. Pastellia másodikra sokat jöhet előre. Kilimandzsáró Georgievvel korrigálhat. Magic Rock itt már felállhat a dobogóra. Suttogó javulgat. Almarózsa, ha igazolja magas számát, nyerhet. Amarillo Belleza a kvalifikálásért fut. Furiosa jó lovak között is közel végzett, ha tovább jön előre, nyerhet. Nostra Balerina, ha beáll a startgépbe, meglepetést okozhat. Power of Angel tovább javult, itt már dobogóra állhat. Purpus Princess ezen a távon már szerephez juthat. Rheia másodikra jó időben kvalifikált. Snow Storm már elsőre is futhat jól.
Furiosa – Almarózsa – Power of Angel – Magic Rock
III.
Nocle Pata, Majolika és Juniperus közül kerülhet ki a nyerő. Al Shoogh már nem a régi. Salsa kedvező verseny esetén elcsíphet egy dobogós helyezést. Suhanó bevezethet. Sea of Lights ezen a távon sikeresebb lehet.
Juniperus – Majolika – Nocle Pata – Salsa
IV.
Bírónő papíron jól áll, kezdő üli. Muffin szép győzelemmel búcsúzott, ha tudja azt a formáját, dobogóra állhat. Luck Stona friss forma. Sonja beállítása igencsak kedvező. Minna javulással ráduplázhat. Faster Now a szezon végére jó formákat futott, kellhet neki ez a verseny. Zita Királyné friss forma. Roxanne másodikra már dobogóra állhat. Pinkből legutóbb hiányzott pár kiló, itt javíthat. Abu Dhabi másodikra már hazaérhet. La Primera 20 kilós javulással nyert. Golem bevezethet. Cerro Torre csak javulással számít.
Abu Dhabi – Luck Stone – Sonja – Zita Királyné
V.
Billy Tiger elsőre csalódást okozott. Perfect One küzdhet a győzelemért. Mondóka ráduplázhat. Thor megszaladhat úgy, hogy ne érjék utol. Brilliance topjával küzdhet a győzelemért.
Mondóka – Brilliance – Perfect One – Thor
VI.
Bizottság elsőre nagyon messze végzett. I Gotta Feeling bemutatkozó futásánál sokkal jobb lehet. Katie’s Kiss közeli esély. Menta Mesetovic-csal elcsíphet egy pénzes helyezést. Dies Irae itt már dobogóra állhat. Royal Ron-ba kellhet ez a verseny. Linácska jelenleg ennyit tudhat. Taco Boy Linekkel ezen a távon megtáltosodhat. Bíborhajnal papíron jól áll, kérdés, hogy állja e a távot. Booxa csak javulással számít. Dinamitrúd friss forma. Tropical Maroon-ba kellhet ez a verseny. Mojave visszakerült saját társaságába, kis súlyával küzdhet a győzelemért.
Dinamitrúd – Mojave – Dies Irae – Bíborhajnal
VII.
Three Robins-ból elsőre sok hiányzott, ha korrigál, dobogóra állhat. Ha a hosszú kihagyás után 10 kiló hiányzik El Dorado-ból, akkor is döntőbe várható. Sabato nagyszerű győzelemmel kezdte az évet, elcsíphet egy pénzes helyezést. Renin a győzelem reményével áll starthoz. Sárkányfű topjával beleszólhat a „nagyok” versenyébe. Wonder-Rock csak hatalmas javulással érhet küzdelembe. Destyno elsőre érthetetlen feladatot kapott. Ranger jó versennyel nyitott Pozsonyban, ha arra a formára rá tud tenni, dobogóra állhat.
Renin – El Dorado – Ranger – Three Robins
VIII.
Akaba lassú verseny esetén dobogóra állhat. My Luck klasszis lovak között bizonyíthat. Rhodesien Storm inkább hosszabbra tudja a jobb formáit, de itt is küzdelembe várható. Waslawi küzdhet a győzelemért. Bourges a mezőny sötét lova. Ha tudja a francia formáit, meglepetést okozhat. Mayday csak topjával érhet küzdelembe. Robben Island papíresély. Freddie Mercury táv ellen futva is jól szerepelt, ha arra a formára rá tud tenni, dobogóra állhat. Run The Red Light közeli esély. Jack the Giant-et a versenye előre hozhatta. Souvenir de Mauve ha elsőre formát fut, küzdelembe érhet. Akvamarin a Derby után nagy formába lendült, tavaly is jól kezdte a tavaszt. Farabutto számára ez a társaság erős lehet.
Robben Island – Waslawi – Freddie Mercury – Akaba