Esélylatolgatás 2017.5.14-re

I.
Marrakesh több mint egy évet kihagyott, szüksége lehet felhozó versenyre. Sweet Diamond ezen a távon tovább jöhet előre. Babiloniából mérföldre sok hiányzott, ezen a távon a győzelemért küzdhet. Lumpazi-t még nem láthattuk, a kvalifikációs ideje nem rossz. Macho nagyon messzi harmadik volt Zágrábban. Mr Zuru másodikra elveszítheti nyeretlenségét. Ranger a látottnál többet tudhat. Destyno dobogóra állhat. Eiskönigin tetszetősen kvalifikált. Furiosa papíron jól áll, de ő még idén nem futott. Panamából elsőre sok hiányzott, majd hendikepben eredményes lehet. Purpur Princess valamit korrigált.
Mr Zurur – Babilonia – Ranger – Destyno
II.
Ranavalona elsőre gyengébb volt, itt korrigálhat. A jó származású Cacholon sokat kihagyott, szüksége lehet erre a versenyre. Sabaoth-nak kellhet egy felhozó verseny. Hajeer friss forma. Refana elsőre sem volt messze, javulása várható. La Primera ismételt, de ide több kell. Silver Chimes még gyengébb formájával is kimagasló esély. Nostra Balerina célja a sikeres kvalifikáció lehet.
Silver Chimes – Hajeer – Refana – Ranavalona
III.
Anteros és Golden Dollar csak másodikra kvalifikált, de ez a táv kedvezhet nekik. König Arion és Mr Dragon már elsőre dobogóra állhat. Nizar és Tüzes nyíl majd hendikepben. Olafnak szüksége lehet felhozó versenyekre. I Gotta Feeling topjával nem állna nehéz feladat előtt. Rheia első versenyében már mutatkozott, javulása várható. Rock’n Roll Fever elsőre csalódást okozott, itt javíthat. Kilimandzsáró felállhat a dobogóra. A jó származású Sarkcsillag talán itt megindul.
I Gotta Feeling – König Arion – Kilimandzsáró – Rheia
IV.
Lagunának van olyan formája, amivel küzdelembe érhet. Zabpehely elcsíphet egy pénzes helyezést. Bandavezér bevezethet. Stefánia, ha másodikra tovább jön előre, küzdelembe érhet. Shakespeare jó versennyel kezdte az évet, itt már dobogóra állhat. Roxanne korrigált. Naruto másodikra elveszítheti nyeretlenségét.
Naruto – Roxanne – Shakespeare – Zabpehely
V.
A sokat kihagyó Dvorníky Dream-be kellhet ez a verseny. Dark Demon, ha elsőre formát fut, küzdhet a győzelemért. Rikat tavaly sokat jött előre, nem kéne sokat javulnia egy helyezéshez. Pirkadatkor kelőnek szüksége lehet erre a versenyre. Haweeya Krefeldben kevésnek tűnt, ez az ő társasága. Luck Stone csak javulással számít. Batignolles csak tavalyi topjával érhet küzdelembe. Blokád ezen a távon küzdhet a győzelemért. Meriva korrigált, kis súlyával papíron jól áll.
Haweeya – Dark Demon – Blokád – Meriva
VI.
Zita Királyné tulajdonosával lemaradt, korrigálhat. Pink visszafele megy, a lovasváltozás kedvezhet neki. Bistry friss forma. Valeriana topjával nem állna nehéz feladat előtt. Csodafi első hendikepjében már nyerhet. Thessala valamit jött előre. Golem dobogóra állhat. Mátrix már elsőre is futhat jól.
Csodafi – Valeriana – Golem – Mátrix
VII.
Mr Marbin későn bontakozott ki, ezen a távon újra nyerhet. Black Monk tavaly egyenletesen és jól futkosott, ha elsőre formát fut, küzdhet a győzelemért. Silver Train talán a Kincsem Parkban megél. Billy Tiger másodikra már top közeli formát futott, friss forma. Jack the Giant ebben a társaságban küzdhet a győzelemért. Sky Diver pénzért futhat. Butterfly On Track pénzért futhat.
Jack the Giant – Mr Marbin – Black Monk – Billy Tiger
VIII.
Cerro Torre friss forma, két osztályt visszalépett, igaz most hosszabbra fut. Katei’s Kiss most ennyit tud. Vanília másodikra már tudhatja a topját, amivel jó esély lenne. Bíborhajnal itt már dobogóra állhat. Dzsin csak javulással számít. Dinamitrúd megérett a győzelemre. Booxa javulgat. Illendő másodikra jobb lehet. Lovely Rock pénzért futhat. Koperta kedvenc lovasával javulhat. Ridik szerephez juthat. Wonder-Rock ebben a társaságban, ügyes lovasával felállhat a dobogóra. Golden Sun mellett kis súlya szól.
Dinamitrúd – Bíborhajnal – Vanília – Wonder-Rock
IX.
Mao Ce Tung sokat kihagyott, szüksége lehet erre a versenyre. Miserend most nagyon jó, folytathatja sikersorozatát. Maximum Joy-ból hiányzott pár kiló, ha korrigál, dobogóra állhat. Olatistnak ide javulnia kéne. Reka Bez Povratka elsőre messze végzett. Barabau másodikra már dobogóra állhat. Emouvior-nak van olyan formája, amivel küzdelembe érhet. Origami friss forma. Mighty Icon csak javulással számít. Sir Huru tavalyi topjával meglepetést okozhat.
Miserend – Barabau – Origami – Maximum Joy