Esélylatolgatás 2017.5.21-re

I.
Speedtest bár egy kicsit magasan áll, de topjával újra eredményes lehet. Nocle Pata közeli esély. Seeking Approval tavalyi topjával küzdhet a győzelemért. Juniperus ráduplázhat. Dark Demon, ha elsőre topot fut, dobogóra állhat. Suhanó korrigált, pénzért futhat.
Juniperus – Seeking Approval – Speedtest – Dark Demon
II.
Egyszerűnek tűnik a futam. Az évjárat legjobbjai közül visszalépett Marechal és Arabian Cafe küzdelme várható a győzelemért. A harmadik helyért a Magic Rock, Kulafumbi, Estike hármasa pályázhat. Pastellia idáig nem sokat mutatott, talán majd hendikepben. Refana nem hozta a várt javulást, ő is a hendikep beállításért fut. Liliomfi már elsőre elcsíphet egy pénzes helyezést. Tűztengernek komoly javulásra lenne szüksége, hogy küzdelembe érjen.
Arabian Cafe – Marechal – Magic Rock – Kulafumbi
III.
Maconnaise friss forma. Ballada gyepen tovább jöhet előre. Akrobat a látottnál könnyebben nyert, ráduplázhat. Almarózsa, ha állja a távot, felállhat a dobogóra. Dies Irae csak sétált legutóbb, bőven maradhatott benne. Zanyetta nem akar megindulni. Almabor közeli esély. Blue Serenade mindig közel végez. Sambo itt is dobogóra állhat. Welana elsőre is jól futott, további javulása várható. Celeburdi erősebb lovassal küzdelembe érhet. Juliana-nak ide javulnia kéne.
Akrobat – Sambo – Welena – Dies Irae
IV.
Agora ráduplázhat. Al Shoogh itt már dobogóra állhat. Avantgard-nak ez lehet a társasága. Just Mambo ha másodikra javul, felállhat a dobogóra. Thor egy osztályt visszalépett, kedvenc lovasával újra küzdhet a győzelemért. Salsából legutóbb sok hiányzott, itt javíthat. Duck of Gibraltár papíresély.
Duck of Gibraltar – Al Shoogh – Thor – Just Mambo
V.
Three Robins jön előre, ebben a mezőnyben a győzelemért küzdhet. Erdély lehet a legnagyobb ellenfel. Maximum Joy-nak, ha nem okoz gondot a táv, pénzért futhat. Eisvogel helyzete itt már nehezebb, javulással elcsíphet egy pénzdíjas helyezést. Oscar csak javulással számít. Pulp Fiction-ben már van két jó verseny. Merzad nem akar megindulni. Szerencse lovag itt már nehezebb helyzetben van. Ormonde Octavius pozsonyi formájával dobogóra állhat.
Three Robins – Erdély – Ormonde Octavius – Pulp Fiction
VI.
Vanília legutóbb hosszúra lemaradt, ezen a távon javíthat. Impius már nagyon esedékes. Apostolnak nem kéne sokat javulnia a győzelemhez. Perfect Too győzelme után már nehezebb helyzetben van. Booxa ezen távon újra pénzért futhat. Mojave erre a távra futott formájával meglepetést okozhat. Illendő nem akar megindulni. Adamo-ba kellhet ez a verseny. Orkán győzelme után is formát futott dobogóra állhat. Koperta legutóbb már mutatkozott. Niké elcsíphet egy pénzes helyezést. Golden Sun idén még semmit nem mutatott. Tüzes nyíl másodikra már jobb lehet.
Apostol – Impius – Orkán – Mojave
VII.
Kőrisfából elsőre sok hiányzott, de itt jóval gyengébbek ellen fut. Navigálóba kellhet ez a verseny. Sonja és Császárné küzdelme várható a győzelemért. Luck Stone egyenletes formái elegek lehetnek a dobogóra. Voodoo Master-nek ez a társasága, itt eredményesebb lehet. Golem friss forma. Thessala jelenleg ennyit tud, meglepetést okozhat.
Sonja – Császárné – Luck Stone – Kőrisfa
VIII.
Akaba ezen a távon már nyerhet. My Luck jobb, mint tavaly volt. Rhodesien Storm ezen a távon már dobogóra állhat. Royal Gino elsőre közeli ötödik lett egy jó mezőnyben, itt is küzdelembe várható. Eskandart még nem láttuk futni, de német III. osztályból jött már ide nagydíj nyerő. A stabil Freddie Mercury itt is pénzért futhat. Run The Red Light ezen a távon sokat jöhet előre. Waslawi, ha állja a távot, meglepetést okozhat. Sárkányfűben lehet annyi javulás, hogy megszorongassa a favoritokat. Souvenir De Mauve elsőre, rossz távján lemaradt, ez a táv már kedvezőbb neki.
Akaba – Sárkányfű – Rhodesien Storm – Royal Gino