Esélylatolgatás 2017. 6.11-re

I.
Pastellia, ha erre a távra megközelíti a topját, küzdhet a győzelemért. Regina Hizli magabiztosan kvalifikált. Anteros majd hendikepben lehet eredményes. Nocka ezen a távon közelebb végezhet. Olaf elsőre nagyon messze végzett, annál csak jobban futhat. Re Van Winkle kvalifikációs idejét gyepen futhatta, de még így is dobogóra állhat. Estike rövidebbre jobb lehet. Faster Now itt már a győzelemért küzdhet. Lujza csak sétált a kvalifikációja során, annál sokkal többet tudhat. Wardat kisebb pihenő után fut.
Faster Now – Pastellia – Lujza – Regina Hizli
II.
Uccellino két osztályt visszalépett, újra dobogóra állhat. Maconnaise közeli esély. Ballada nagy javulásban van, még nyerő formájával is papíresély. Origami ezen a távon korrigálhat. Rikat kezd mutatkozni, pénzért futhat. Blokádnak, ha nem okoz gondot a táv, ráduplázhat. Oscar zsokéval megindulhat. Sonrisa másodikra sokkal jobb lehet.
Ballada – Uccellino – Origami – Rikat
III.
Marrakesh majd talán hendikepben eredményes lehet. Progresiv itt már dobogóra állhat. Key Angel többet tudhat, mint amit a kvaliban mutatott. Macho a hendikep kvalifikálásért fut. Tűztenger eddig nem sokat mutatott. Refana valamit korrigált, tovább jöhet előre. Eiskönigin itt már küzdhet a győzelemért. Miss Hurricane-nek szüksége lehet felhozó versenyekre. Rennina jó beosztással nyerhet. Magic Rock topjával nem állna nehéz feladat előtt, de legutóbb attól messze volt.
Rennina – Eiskönigin – Magic Rock – Refana
IV.
Almarózsa nyerés után is formát futott. Zabpehely friss forma. Emouvoir jelenleg ennyit tud, közeli esély. Dies Irae megszaladhat. Az egyenletesen futó Almabor dobogóra állhat. Trentino pénzért futhat. Samboról többet gondoltunk, topjával küzdhetne a győzelemért. Welana legutóbb lemaradt, zsokéval dobogóra állhat. Csodafinak, ha nem okoz gondot a táv növekedése, ráduplázhat. Sir Huru, ha erre a távra ismétel, küzdhet a győzelemért. Panama megérett a győzelemre. Sarkcsillag gyepen futott formájával meglepheti a favoritokat. Voodoo Master ezen a távon korrigálhatja kisiklását.
Panama – Almabor – Sarkcsillag – Welana
V.
Mr Marbin és Wizardess küzdhetnek a győzelemért. Jack the Giant-é lehet a dobogó alsó foka. Miserend és Mondóka küzdhetnek a negyedik díjért.
Mr Marbin – Wizardess – Jack the Giant – Miserend
VI.
Di Mo jó távján újra nyerhet. Al Shoogh dobogóra állhat. Pokolfajzat közeli esély. Ha Dark Demon másodikra futja a topját, küzdhet a győzelemért. Farabutto másodikra, rövidebbre jobb lehet. Street Fighter javulásban van. Power of Angel küzdhet a győzelemért. Meriva egyre jobb.
Power of Angel – Di Mo – Meriva – Dark Demon
VII.
Impius a sampionnal nyerhet. Golem friss forma. Napleány legutóbb már mutatkozott. Kála friss forma. Orkán legutóbb lemaradt, Suták Csengével korrigálhat. Koperta jön előre, dobogós esély. Ridik legutóbb mutatkozott, közeli esély. Shiraz másodikra sokat jöhet előre.
Impius – Kála – Orkán – Golem
VIII.
Eskandar jöhet előre annyit másodikra, hogy pénzért fusson. Merion és Rhodesen Storm küzdhetnek a győzelemért. Bourges másodikra sokat jött előre, ha nem lesz neki hosszú a táv, meglepetést okozhat. Freddie Mercury itt már felállhat a dobogóra. Ebben legnagyobb ellenfele Sárkányfű lehet. Singidinum korrigálhatja kisiklását. Maximum Joy számára ez egy kicsit erős lehet. Miss Turpan messze van még tavalyi topjától, javulással szerephez juthat. Sabato kemény feladatot kapott.
Rhodesien Storm – Merion – Freddie Mercury – Sárkányfű
IX.
Bandavezér bevezethet. Stefánia egy osztályt visszalépett. Asta the Queen tavalyi topjával küzdhet a győzelemért. Juliana ebben a társaságban a győzelem reményével áll starthoz. Pink jó formájával küzdelembe érhet. Taco Boy friss forma. Born to Win távját visszavették, dobogóra állhat. Booxa némi javulással ráduplázhat.
Juliana – Asta the Queen – Taco Boy – Born to Win