Esélylatolgatás 2017.6.18-ra

I.
Az első csikóverseny mindig hoz meglepetést. Szerintem ez most sem lesz másképp. Ilyenkor csak a megérzéseire hagyatkozhat a tippszter.
Narrátor – Angara – Stanford – Zambala
II.
Radio Ga Ga ráduplázhat. Parsec dobogóra állhat. Chickawából legutóbb sok hiányzott, itt javíthat. Kilword még messze van a topjától, küzdhet a dobogóért. Thor visszafele megy, bevezethet. Ásító inas másodikra sokkal jobb lehet.
Radio Ga Ga – Chickawa – Parsec – Kilword
III.
Suhanó ráduplázhat. Cacholon folyamatosan jön előre, itt már a győzelemért küzdhet. Sonja további javulással felállhat a dobogóra. Dark Demon gyengébbek közé került, a táv is kedvezőbb számára. Nimble Fighter ebben a társaságban már a győzelemért küzdhet. Pirkadatkor kelő friss forma. Minna két győzelme után már nehezebb helyzetben van. Bírónő megszaladhat. A kisebb kihagyás után futó Sunnykid elcsíphet egy pénzes helyezést. Az új tulajdonba került Bright Jewel-be kellhet ez a verseny.
Cacholon – Nimble Fighter – Dark Demon – Suhanó
IV.
Married papíron jól áll, kisebb kihagyás után indul. Pakalaka Bum Bumba kellhet ez a verseny. Katie’s Kiss ráduplázhat. Nostra Balerina itt már nyerhet. Déva vára friss forma. Vanília csak tavaszi első formájával érhet küzdelembe. Impiust legutóbb Georgiev egy kicsit „megrázta”, újra dobogóra állhat. Apostol ezen a távon már hazaérhet. Tropical Maroon másodikra sokat jöhet előre.
Nostra Balerina – Apostol – Impius – Déva vára
V.
Cristály gyengébbek közé került, dobogóra állhat. Avantgard közeli esély. Szerencs lovag elcsíphet egy pénzes helyezést. Marechal Linekkel újra nyerhet. Salsa csak topjával érhet küzdelembe. Mákszem megszaladhat. Az új tulajdonba került Omnia Gold megszorongathatja a favoritokat.
Marechal – Cristály – Avantgard – Omnia Gold
VI.
Bahamian Indy nagy súlya ellenére nyerhet. Rebellis újra dobogóra állhat. Muffin jön előre, közeli esély. Roxanne ráduplázhat. St Selene jöhet előre annyit másodikra, hogy meglepje a favoritokat. Perfect Too papíresély. Szaffi nem igazolta korteherben futott magasabb formáját.
Bahamian Indy – Perfect Too –Muffin – St Selene
VII.
Black Monk könnyen nyert, ráduplázhat. Meteorit másodikra topot futhat, amivel nyerő esély. Speedtest jó átlaga elég lehet egy dobogós helyezéshez. Puck Fair erős kézben nyerhet. Luck Stone számára ez a mezőny erős lehet.
Meteorit – Black Monk – Puck Fair – Speedtest
VIII.
Bizottság legutóbb már mutatkozott. I Gotta Feeling egy osztályt visszalépett, a sampion üli. Dinamitrúd itt már nyerhet. Greenpeace ezen a távon, zsokéval tovább jöhet előre. Mojave friss forma. Wonder-Rock nem akar megindulni. Adamo jelenleg ennyit tud, javulása esedékes. Anteros beállítása jól sikerült, ha okoz neki gondot a táv, meglepheti a favoritokat. Nikének ide javulnia kéne. Purpur Princess-nek volt olyan formája, amivel szerephez juthat.
Dinamitrúd – Greenpeace – I Gotta Feeling – Purpur Princess