Esélylatolgatás 2017.7.23-ra

I.
Magic de Paris itt már nyerhet. Dzsinnek vannak olyan formái, amivel dobogóra állhat. Ciper jó beosztással dobogóra állhat. Navigáló első gátversenyében lemaradt, javulása várható. Royal Ron zavartalan verseny esetén elcsíphet egy pénzes helyezést. Dies Irae régóta készül első gátversenyére, a favorit legnagyobb ellenfele lehet. Shiraznak jót tehet a gátverseny. Purpus Princesst talán az ugrások előre hozhatják.
Magic de Paris – Dies Irae – Ciper – Dzsin
II.
Ridiknek sokba kerülhetett a legutóbbi második helyezés, zsokéval tovább jöhet előre. Sármány közeli esély. Impius megérett már a győzelemre. Szaffi zsokéval korrigálhat. Pannonstar DL zsokéval elveszítheti idei nyeretlenségét. Kála erre a távra futott formájával dobogóra állhat. Mátrix utolsó előtti formájával küzdhet a győzelemért. Koperta pénzért futhat.
Pannonstar DL – Mátrix – Impius – Ridik
III.
La Lianga elsőre nem futotta ki, amit vártunk tőle, itt már hazaérhet. Sea of Fire elsőre is nagyszerű versenyt futott, küzdhet a győzelemért. Az újoncok mind magabiztosan kvalifikáltak. Legkönnyebben talán Aurora Borealis és Rizikó mozgott, de Ashanti Rose és Köln is futhat jól elsőre.
La Lianga – Sea of Fire – Aurora Borealis – Rizikó
IV.
Uccellino itt némi klasszist képvisel. Déva vára hasonló távon is jól futott. Éjfél a nyitónapon kvalifikált, szüksége lehet felhozó versenyre. Predator elsőre is jól mozgott. Estike friss forma, de erre a távra még nem futott. Faster Now közeli esély. Greenpeace, ha igazolja kiugró számát küzdhet a győzelemért. Miss Hurricane a kvalifikálásért fut. Mojave szerephez juthat. Naruto jelenlegi lovasával futott formájával meglepetést okozhat.Szikrának szüksége lehet erre a versenyre. Adamo javulásban van. Nocka talán ezen a távon megindul.
Uccellino – Naruto – Greenpeace – Estike
V.
Billy Tiger most nagyon jó, ráduplázhat. Opium Bullet topjával nem állna nehéz feladat előtt, de soknak tűnik a majd 3 éves kihagyás. Haweeya csak további javulással érhet küzdelembe. Cristály friss forma, küzdhet a győzelemért. Agora topjával beleérhet. Perfect One papíron jól áll, nehéz elképzelni nélküle a versenyt. Avantgard közeli esély. Pasecnek van olyan formája, amivel küzdelembe érhet.
Cristály – Billy Tiger – Pefect One – Avantgard
VI.
Sambo papíresély, egyedül a magas súlya szól ellene. Carlos áprilisban futott utoljára, szüksége lehet erre a versenyre. Shakespeare nyerő számával küzdelembe érhet. Candy Star kihagyás után indul, kellhet bele ez a verseny. Zanyetta kezd magára találni. Almabor valamennyit korrigált, de ide több kell. Blue Serenade nem akar megindulni. Pakalaka Bum Bum idén még nem sokat mutatott. Voodoo Master topjával küzdhet a győzelemért. booxa két győzelme után is tovább javult, lehet még benne. Katie’s Kiss győzelme után újra a gyengébb formáját hozta. Taco Boy friss forma. Apostol, hasonló távon is formát futott. König Arion túlsúlya ellenére a győzelemért küzdhet. Asta the Queen majd alacsonyabb osztályban eredményes lehet.
König Arion – Sambo – Voodoo Master – Paco Boy
VII.
Riviere d’Or áprilisi formáival küzdelembe érhet. Luck Stone egyenletes formái elegek lehetnek egy győzelemhez. Refana számára ez a társaság jobban megfelel. Batignolles-tól a télen még sokkal többet vártunk, talán itt megindul. Bright Jewel ebben a társaságban már dobogóra állhat. Zita Királyné papíron jól áll, küzdhet a győzelemért. Bizottság elcsíphet egy pénzes helyezést.
Zita Királyné – Refana – Luck Stone – Batignolles
VIII.
Little Ghetto Boy, ha igazolja magas számát, ráduplázhat. Run The Red Light Georgievvel a legjobb, ráduplázhat. Bourges erre a távra a legjobb, küzdelembe érhet. Radio Ga Ga egyenletes formái elegek lehetnek egy pénzdíjas helyezéshez. Freddie Mercury topjával küzdhet a győzelemért. Wizardess-t utolsó két formája alapján nem szabad számításon kívül hagyni. Sky Diver beállítása kedvezőnek tűnik, küzdhet a győzelemért.
Sky Diver – Freddie Mercury – Bourges – Wizardess
IX.
Bistry nyerés után tovább jött előre, most is dobogóra állhat. Bandavezér legutóbb lemaradt, itt javíthat. Sir Huru erre a távra futott formájával, akár még nyerhetne is. Valeriana visszafelé megy. I Gotta Feeling kétszer lemaradt, itt korrigálhat. Vanília utolsó előtti formájával küzdelembe érhet. Lujza friss forma, első hendikepjében fut. Summer Star ráduplázhat. Májusfának jót tehetett a pihenő. Nizar beállítása egyre jobb, itt is pénzért futhat.
Sir Huru – Bistry – Summer Star – Nizar
X.
Suhanó ezen a távon főszereplő lehet. Salsa friss forma. Nimble Fighter ezen a távon a győzelemért küzdhet. Arabian Cafe most nagyon jó, ráduplázhat. Meriva legutóbb csalódást okozott, itt korrigálhat. Reka Bez Povratka idén még nem sokat mutatott, talán ezen a távon megindul. Bírónő megszaladhat. Sunny Kid kihagyása után még nem tudott formába lendülni. Pastellia legutóbb nagy javulással ért fel a dobogóra, azt a formát itt igazolhatja.
Meriva – Arabian Cafe – Suhanó – Nimble Fighter